Meteen naar de inhoud

Jan Roel

  Introductie

  Jan Roel helpt bij integratie van digitale (belevings-) techniek in de publieke ruimte.
  Projectmanagement voor het gehele procesvan advies en vlekkenplan tot en met realisatie.

  Met ruim 30 jaar ervaring op het snijvlak van techniek en creativiteit.
  Voor onder andere bibliotheken, musea & retail.

  Diensten

  Resultaat gericht en met aandacht voor mens en milieu, kan ik helpen met:

  – Conceptontwikkeling– Opstellen van begrotingen
   Projectmanagement– Begeleiding van inkoop
   Afstemming met architect– Aanbestedingen
   Coördinatie installatiewerk– Implementatie en realisatie
   Advies audiovisuele techniek– Training en begeleiding

  Referenties

  Met ruim meer dan 30 jaar werkervaring heb ik natuurlijk met een eindeloos lange lijst opdrachtgevers mogen werken. Onderstaand een kleine selectie om de breedte van de opdrachtgevers weer te geven.

  Over Jan Roel

  In het midden van de jaren ‘60 geboren, nuchter opgevoed en technisch opgeleid. Sinds de jaren ‘80 ben ik actief als adviseur en projectleider in de beeld- en geluidsindustrie. Inrichting van radio- en tv-studio’s, theaters, ziekenhuizen, gemeentehuizen, etc. Sinds de eeuwwisseling is deze techniek sterk gedigitaliseerd en deels in het ict domein gekomen zodat ook hierin de nodige kennis is opgebouwd. 

  Begin 2005 ben ik gestart als ondernemer en heb ik alle hoeken van “het speelveld”  gezien. Succesvolle innovatietrajecten, spraakmakende projecten, maar ook donkere wolken – inclusief regenbuien – als gevolg van de financiële crisis en persoonlijk lichamelijk falen (ziekte).

  Vanaf 2013 heb ik wat meer buiten mijn traditionele kennisgebied willen en kunnen werken. Waaronder het opbouwen van een dealernetwerk in de Benelux voor een distributeur en hulp bij het doorgroeien van een bedrijf dat belevingstechnologie ontwikkelt en levert aan musea en bezoekerscentra. Daarbij kwam er ‘van alles over mijn bureau’. Van techniek en inkoop tot marketing. Van personeelsbeleid en begrotingen tot financieringen. 

  Met deze lange ervaring en brede kennis kan ik een bijdrage leveren bij het maken van de juiste keuzes en het begeleiden van het proces voor integratie van digitale (belevings-) technologie in de publieke ruimte. Van advies en een vlekkenplan tot en met ingebruikname en een plan voor continuiteit. Een gesprekspartner voor alle betrokkenen. 

  Kijk ook eens op mijn LinkedIn profiel.

  Digitectuur partner

  Jan Roel is partner van digitectuur. Met de digitectuur methode worden alle aspecten van digitale oplossingen in de fysieke ruimte belicht.
   

  Contact

   +31 (0)623507044JanRoel werkt namens Ginyson BV
   mail@janroel.nlzodat u deze naam aan zult treffen
   www.janroel.nlop facturen en bankafschriften.
   Waldadrift 120 – 9781 KG BedumKVK nummer 70672903
  Leveringsvoorwaarden

  Privacy

  Omdat ik erg hecht aan privacy maak ik zo weinig mogelijk gebruik van de vele diensten van de grote online dataslurpers zoals Facebook en Google. En zoals ik waak over mijn eigen privacy zal ik ook met zorg omgaan met jouw gegevens. Alleen gegevens die strikt noodzakelijk zijn voor het succesvol uitvoeren van het werk worden opgeslagen. Deze gegevens staan versleuteld op servers die vallen onder de Nederlandse en / of Europese wetgeving. Je gegevens worden nooit gedeeld of verhandeld.